![]() |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ahoj,.. jsem kouzelník (Mage), 32 lvl a
Hledám :o Dobrý CECH se statama min. 50% zkušenost, 50% poklad. Pevnost mě až tak nezajímá,... Co mohu nabýdnout? Tak na 1. místě aktivitu kvůly PERMAnentnímu NETu na mobilu. Proto jsem online každý den, cca. 6 hod denně... Dále pak štedré příspěvky na vilepšování Cechu. A od ted také houby. Jsem komunikativní a dobře se semnou vychází. A jsem vždy připraven zautočit na cizý Cech. To bude asi vše, těším se na vaše komentáře. S pozdravem Falen... PS: Prosím dodržujte podmínky PS 2: Většinou se pozastavím na ranku 1000 až 1600 ale poslední dobou jsem neutočil takže jsem skončil na ranku 2500. (Bez obav to se dožene ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Na to ti napíšu jen toto:
Čau čau píšu ti ohledně našeho cechu. :) Rád bych tě přivítal do klidného, silného, přátelského cechu, kde rádi bojujeme máme v bance 5 houbiček a 11200 zlatáků (momentalne, nasbiráno za den) Jinak máme tyto atributy: Pevnost: 26 Level Zlatý Poklad: 52% Instruktor: 56% Byl bych rád kdyby jsi k nám zavítal a připojil se k naší komunitě. Pokud souhlasíš napiš mi poštu jestli ano nebo ne. Brzo tě očekávám a doufám na kladnou odpověd. Zatím se měj a zdravím za celý cech The Devils |
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|